donderdag 18 april 2019

LAW 2 - 16e etappe van Otterlo naar Hoenderloo

Zondag 14 april 2019

Wakker geworden na een heerlijke nacht slapen bij een logeeradres van Vrienden op de Fiets in Otterlo en na een heerlijk ontbijt, waarbij we wat over was mochten meenemen voor de lunch onderweg.
We gingen rond 9 uur op pad en het was best koud, maar dat mag de pret niet drukken. De dag ervoor ook gelopen en ik had toen niet zulke goeie benen en ik zag er eerlijk gezegd ook een beetje tegenop, maar uiteindelijk is dat allemaal goed gekomen.
Heerlijk ontbijtje bij ons adres van Vriendenopdefiets

Vanaf logeeradres op pad naar de route

We wandelden nog een stukje terug naar de start van het Trekvogelpad richting de ingang van het park de Hoge Veluwe. De prijs is alweer een stukje hoger dan een paar jaar geleden, maar goed het is voor een goed doel natuurlijk, want het is en blijft een mooi stukje natuur.

Ik op de bank in de tuin bij Kroller Muller

Uitzicht op de toppen vanaf de orienteertafel



13,3 km wandel je door het park en je komt op prachtige plekjes. Af en toe flink klimmen en dan natuurlijk weer dalen. De benen voelden goed vandaag en het zonnetje kwam ook alweer bijna door. Bij Sintt Hubertus hebben we even lekker op een bankje geluncht om daarna weer lekker door te wandelen.

Sint Hubertus jachthuis


Inmiddels ook heerlijk weer geworden en heel langzaam loop je naar de uitgang van het park in Hoenderloo. Even iets verder het dorp in stond onze auto geparkeerd en ben dan toch altijd weer blij om die te zien.

Echt een goeie tip van ons is om daar als je bij het eindpunt van de etappe bent en het is mooi weer en je hebt zin in een ijsje om die dan te halen bij IJs van Co, want die is echt heerlijk na zo'n wandeling.

Garmin: https://connect.garmin.com/modern/activity/3555039435
Route: https://wandelnet.nl/traject/law-2-16-otterlo-arnhemseweg-hoenderloo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten